Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Some Aspects Of The Browning Reaction \
المؤلف
Abo El-Ftouh, Saleh Abd El- Kader.
هيئة الاعداد
باحث / Saleh Abd El- Kader Abo El- Ftouh
مشرف / Mahmoud I. Taha
مشرف / M. Bekheit
الموضوع
Agricultural chemistry. Browning Reaction.
تاريخ النشر
1980.
عدد الصفحات
86 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/5/1980
مكان الإجازة
جامعة المنيا - كلية الزراعة - Agricultural chemistry
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 100

from 100

Abstract

:ructose also undergoes :’~’a[;f.ientation to forrnalc:.et1~·(.l.e ~nc..
:lI’aoinose. ’I’be latter SUGD.l1 I’eacts \’/i tb Gl~lcine ./ielrlin;:;
;lrcine and -’.;l1e gl~lcine del”’i vati ve of arabinose :ea~c to
\7itl1 the suear deI’ivative Oi.” glycine and 0. s..tgal” ;:;olec.r..:.:”s
\,1hicl1 cO:1tains one carbon t1”~om mOl’e than the 0111C1no.l ..• _~:U:”l.
reactions :::’al18 alon£; Jvl1e 1”oad J.eadil1C to tbe f’ol’r:;ation 0:’
the brown pigment since tl)e nat\ .... re :;i’ :”lle latter’ ;~~:,~:::.j.D..i is still ul~nown. Furthermore the brOVn1ing of the reaction
mixture solution’ takes place from the start and before most of the products described above have been detected.