Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological Studies On Some Fruits And Vegetables/
المؤلف
.Sharaf, Alaa Ali Fahmi
هيئة الاعداد
باحث / علاء على فهمى شرف
مشرف / S.S. Bassiouny
مشرف / H.A. Siliha
مشرف / H.A. Siliha
مشرف / H.A. Siliha
الموضوع
.Food Technology .Fruits And Vegetables
تاريخ النشر
1996 .
عدد الصفحات
77 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 94

from 94

Abstract

The Physical And Chemical Properties Of Tomato Juiceextracted By Cold And Hot Break Methods And The Effect Of These Two Methods On The Pectin Fractions.The Effect Of Native Enzyme And Pectinex Ultra SO\PL Enzyme On The Reduction Of Tomato Serum Viscosity