Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
low fat-low cholesterol in meat products /
الناشر
soha mohamed samih el-safty،
المؤلف
el-safty، soha mohamed samih.
هيئة الاعداد
باحث
/ el-safty، soha mohamed samih
مشرف
/ shehata، hassan a.
مشرف
/ el-dashlouty، mohamed samir abd allah.
مشرف
/ abd el-ghany، sawsan a. m.
الموضوع
nutrition.
تاريخ النشر
1998 .
عدد الصفحات
170 p. ؛
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم المواد
تاريخ الإجازة
1/1/1998
مكان الإجازة
جامعة المنوفية - كلية الإقتصاد المنزلى - التغذية
الفهرس
MATERIALS AND METHODS
Analytical methods
Sensory characteristics
Only 14 pages are availabe for public view
from
180
from
180
Abstract
this investigation was carried out to produce low fat and reduce of cholesterol in meat poroducts in this time due to interest of consumers with products for resisting obesity.