Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical And Microbiological Studies On Cheese Ripening/
المؤلف
Ismail, Ali Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / على محمد اسماعيل
مشرف / S.M. Farahat
مشرف / S.M. Farahat
مشرف / A.A. El-Neshawy
الموضوع
Microbiological.
تاريخ النشر
1990 .
عدد الصفحات
84 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1990
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - علوم اغذيه
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 97

from 97

Abstract

The present Study Was Carried out to evaluate the chemical and microbiological changes occured during Domiati and ras cheese ripening as affected by using adjunct starter cultures preparations for acceleration the ripening process.