Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological Studies On Bread Staling/
المؤلف
El-Hofi, Amal Abd-Alla.
هيئة الاعداد
باحث / امال عبد الله الخوفى
مشرف / Ragab, M
مشرف / Hassanin, F.R
مشرف / Hassanin, F.R
الموضوع
.Food Technological
تاريخ النشر
1989 .
عدد الصفحات
91 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1989
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 106

from 106

Abstract

the effect of some surfactant agents such as glycerol monostearate (gms) and sodium stearoyi -2- iactyiate (ssl) as well as gelatinized potato starch and sunfloweer oil in different levels on retarding the balady and pan bread staling.Also, to evaluate the effect of there additives on dough and bread characteristics including the baking sensory and properties of water retention capacity either during storage at room temperature or at cold storage.