Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies On Some Dairy By-Products/
المؤلف
Mostafa, Mohamed Bahgt Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / محمد بهجت محمد مصطفى
مشرف / S.M. Farahat
مشرف / A.A. El-Neshawy
مشرف / A.A. El-Neshawy
الموضوع
Food Science.
تاريخ النشر
1987 .
عدد الصفحات
97 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1987
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Agriculture
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 113

from 113

Abstract

this part concerned eith the effect of incorporation of whey proteins on the yield, quality and ripening of blue - veind cheese made from rrcombined milk. the work of this pat was divided in to two sections. utilization of hydrolyses lactose fluid sweet whey in ice cream making. production of ice cream from buffaloed/ butter milk mixture.