Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological Studies On Hard Cheese/
المؤلف
El- Zoghby, Abdel Kader Saleh.
هيئة الاعداد
باحث / عبد القادر صلاح الزغبى
مشرف / Farahat, S.M
مشرف / El-Neshawy, A.A.
مشرف / El-Neshawy, A.A.
الموضوع
food technological. Cheese.
تاريخ النشر
1988 .
عدد الصفحات
113 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1988
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science Department.
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 109

from 109

Abstract

this part concerns with the effect of milk kind (cow’s or cow’s/buffaloe’s mixture 1:1) with different.fat levels namely 3.3.5 and 4% on the fat and protein losses in either whey or kneading water. this part was devoted to study the effect of using some emulsifying salts on the previous properties of the resultant cheese.