Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies On Processed Cheese/
المؤلف
El-Sayed, Bakre El-Sediek Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / بكر الصديق محمد السيد
مشرف / W.M.Abou El-Ella
مشرف / M.M. Omar
مشرف / M.M. Omar
الموضوع
food Technology Cheese
تاريخ النشر
1984 .
عدد الصفحات
71 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1984
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - علم وتكنولوجيا الاغذيه
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 89

from 89

Abstract

Effects on the quality of the product. Therefore this work was carried out to investigate the possibility of partial substitution of reconstituted skimmilk”Bascee” with soy bean curd because of its lower price and sugars concentration.