Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Utilization Of Isolate Protein from Egyptian Legumes as Meat Substitutes In Hamburger Manufacture/
المؤلف
Ayad, Khaled Mohammed Abd El-Wahab.
هيئة الاعداد
مشرف / خالد محمد عبدالوهاب عياد
مشرف / سيد بسيونى
مشرف / محمد شحاتة
مناقش / سمير سليمان
الموضوع
Food Technology.
تاريخ النشر
1984 .
عدد الصفحات
182 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
31/10/1984
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 16

from 16

Abstract

Survey study on minced meat of local in the from of hmmburger. Studying the chemical and bacteriologicl evaluation of minced camel meat and soybean flours and curds; as well as mixtures prepured from them. the effect of cooling and freazing storage on the chemical, bacteriological and organc leptic changes encountered of such products.