Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical And Microbiological Studies On Canned Fish/
المؤلف
Badr, Farid Hassan Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / فريد حسن محمد بدر
مشرف / فوزي سالم
مشرف / فوزي حسنين
مشرف / فوزي سالم
الموضوع
.Fish-Meat Us Food Canned Fish.
تاريخ النشر
1982 .
عدد الصفحات
94 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/1982
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 105

from 105

Abstract

Study the Effect of storage temperature (room Temperature and incubated at 37*C and 55*C)On The Microbiological, Chemcal and organoleptical properties of locally canned mackerel periodically every month for A storage period of 6 months. Some Of The Canned Samples were left for ayear under the aforementioned condition which were microbiologically analysed.