Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on the Expiration Period and Quality Attributes of Some Fish Products =
الناشر
Nessrien Mohamed Nabih Yasin Ahmed,
المؤلف
Ahmed, Nessrien Mohamed Nabih Yasin.
هيئة الاعداد
باحث / نسرين محمد نبية
مشرف / ابراهيم محمد حسن
مشرف / احمد عادل
مشرف / محمد احمد
الموضوع
Fishery products - Preservation. Fishery products - Storage.
تاريخ النشر
1997 .
عدد الصفحات
240 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1997
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 282

from 282

Abstract

In Egypt, mullet fish is considered one of the main types of luxury fishes available with high prices. Trials were carried out in the present investigation to study the effects of some suggested processing and storage conditions on the quality of fish products as well as estimating their expiration periods.