Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of using some substitute materials on the quality of the produced biscuit =
الناشر
Said Ahmed Ahmed Salem,
المؤلف
Salem, Said Ahmed Ahmed.
هيئة الاعداد
باحث / سعيد حمد احمد صالح
مشرف / ماجده حبيب مرسي علام
مشرف / مجدي جمعه الشيمي
مشرف / احمد محمد احمد الركابيبي
الموضوع
Industries.
تاريخ النشر
1997 .
عدد الصفحات
167 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم النبات
تاريخ الإجازة
1/1/1997
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - قسم النبات
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 224

from 224

Abstract

Various substitute materials were effectuated in this study to examine their role in biscuit quality experimental treatments to examine their role in biscuit quality experimental treatments were designed for the production of soft sweet biscuit using each of flour.