Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on the manufacture of ricotta cheese =
الناشر
Mahmoud Abd El-Aziz El-Sayed,
المؤلف
El-Sayed, Mahmoud Abd El-Aziz.
هيئة الاعداد
مشرف / mahmoud abo el -aziz el -sayed
مشرف / H.A. EI-Aiamy
مشرف / E.O. Fayed
مشرف / G.A. Mahran
الموضوع
Chees. Dairy products-
تاريخ النشر
1997 .
عدد الصفحات
90P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1997
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 140

from 140

Abstract

A survey on the composition and quality of ricotta cheese was carried out as a base line for reseach in this area. forty two samples of rioctaa cheese were randomly collected from Cairo markets. the results obtainend could be summarized in the following.