Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on some fuctional properties of whey proteins and thier applications in some food ststems =
الناشر
Atif Farrag Mostafa Farrag,
المؤلف
Farrag, Atif Farrag Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث / عاطف فراج مصطفي فراج
مشرف / صفيناز السيد
مشرف / عبد الحميد علي
مشرف / عبد الحميد ابو الحسن
الموضوع
Dairy.
تاريخ النشر
1996 .
عدد الصفحات
210 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم تكنولوجيا الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 252

from 252

Abstract

The use of ultrafiltration in whey processing has created new dairy products namely whey protein concentrates whey protein concentrate have been used in several fabricated food since long time ago and the rspid.