Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on using different heat-shocked starters for accelerating ras cheese ripening =
الناشر
Ashraf Abdel-Salam Mohamed Khalil,
المؤلف
Khalil, Ashraf Abdel-Salam Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / Ashraf Abdei-Salam Mohamed Khalll
مشرف / Azza A. Ismail
مشرف / Essam o. Fayed
مشرف / MOHAMED A.EL NAWAWY
الموضوع
Dairy products- Cheese.
تاريخ النشر
1996 .
عدد الصفحات
131 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 168

from 168

Abstract

This work was plammed to study , the effect of various heatshock treatments (60, 65, and 70°C for 22s ) on cell viability and both of fermentation and enzyme activities of selected lactobacili cultures for acceleration of ras cheese ripening.