Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
The effect of some technological treatments on mozzarella cheese properties =
الناشر
Mahmoud Mohamed Dosouky El- Ddahma,
المؤلف
El- Ddahma, Mahmoud Mohamed Dosouky.
هيئة الاعداد
باحث / محمــود محمـد دســوقى الدهمـــه
مشرف / سمير أحمد أبو دنيا
مشرف / على عبد اللطيف خطاب
مشرف / حمدى سيد محمد الطويل
الموضوع
Dairy farming.
تاريخ النشر
2009 .
عدد الصفحات
91 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 122

from 122

Abstract

The effect of some technological treatments on
Mozzarella cheese properties
Mozzarella cheese is one of the italian cheese family that called ”pasta filata” which is kneaded in hot brine ranged from 75c- 85c. It is soft and unripe with a soft body and smooth touch.