Studies on the use of retentate powder in cheese making =
الناشر
El-Sayed Abd Elrafee Mohamed,
المؤلف
Mohamed, El-Sayed Abd Elrafee.
هيئة الاعداد
باحث / غبد الرافع محمد السيد
مشرف / محمد عاطف عبد الحليم
مناقش / هيام عبد الرحمن محمد
مناقش / السيد عبد العليم الشبراوى
الموضوع
Process cheese. Dairy farming.
تاريخ النشر
1995 .
عدد الصفحات
145 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1995
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم و تكنولوجيا الالبان
الفهرس
MATERIALS AND METHODS
Chemical composition of pre- cheese milk
Acidity , lactic acid content and pH value of cheese during storage period
Only 14 pages are availabe for public view
from
32
from
32
Abstract
Studies on the use of retentate powder in cheese making, ricotta cheese was made traditional from normal cows milk control reconstituted retentate power or fortified milk with retentate powder.