Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Quality evaluation of some food legumes =
المؤلف
Ahmed, Khaled Eslam Abd El-Salam.
هيئة الاعداد
باحث / خالد إسماعيل عبد السلام أحمد
مشرف / ممدوح حلمي عثمان القليوبي
مشرف / جمال عبد التواب أبو العلا الشطانوفي
مشرف / يسرى أحمد عبد الدايم سليمان
الموضوع
Food - Analisis.
تاريخ النشر
1999 .
عدد الصفحات
169 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
14/9/1999
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الأغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 214

from 214

Abstract

Legumes are an important source of dietary protary protins, calories vitamins and minerals for a high propotion of the worled population especially in the developing countries, where animal proteins ar expensive.
they provide 25 to 30% of the total protein content of the average human diets in egypt.
Shor-tage of egyptian food legumes for the local consumption.