Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Quality Improvement of Battered and Breaded Formed Poultry Meat Products /
المؤلف
Elhoti, Fahd Abd El aziz Ibrahim.
هيئة الاعداد
باحث / فهد عبد العزيز إبراهيم الحوطي
مشرف / طه محمود نعمان
مشرف / محمد محمد طلعت عمارة
الموضوع
Batteries. Meat Quality.
تاريخ النشر
2006.
عدد الصفحات
129 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2006
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 96

from 96

Abstract

Coated poultry products are widely consumed all over the world because of its high palatability and nutritive valueTherefore , the present study was applied to evaluate the deviation in the different quality attributes of both chicken nuggets and fingers especially those correlated with the consumer acceptability.