Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological and chemical studies on mozzarella cheese /
المؤلف
Saleh, Abed El-Shwadfy.
هيئة الاعداد
باحث / عابد عبد السميع موافى السيد
باحث / عابد عبد السميع موافى السيد
باحث / عابد عبد السميع موافى السيد
باحث / عابد عبد السميع موافى السيد
الموضوع
Dairy and related technology. Dairy products. food technology.
تاريخ النشر
1997.
عدد الصفحات
148 p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم النبات
تاريخ الإجازة
1/1/1997
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - النبات
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 177

from 177

Abstract

The aim of the undertaken study was lunched as the following:1-possibility of manufacturing mozzarella like cheese from cows, buffaloes and mixed milk using thermopholic slarter.2-comparsion between using slarter and acidulant and both slarter and acidulant on mozzarella cheese making.3- effect of using different acidulant on mozzarella cheese making.4- effect of using different ratios from rod&coco of thermophilic slarter on mozzarella cheese making.5-effect of using an acidogen D- glucono-delta-lactone in mozzarella cheese making.