A study on some biochemical changes in brain and blood of experimental rats resul ting from monosodium glutamate administration /
المؤلف
Khalid, Marwa Mohammed Atef Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث / مروة محمد عاطف مصطفى خالد
مشرف / نجاح كامل جعفر
مشرف / هالة السيد حموده
مشرف / أيمن عبد الفتاح وجيه
الموضوع
Biochemistry.
تاريخ النشر
2011.
عدد الصفحات
p. 165 :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الكيمياء الحيوية (الطبية)
تاريخ الإجازة
14/2/2012
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الطب - الكيمياء الحيوية الطبية
الفهرس
Monosodium glutamate
Kinetics and metabolism
Oxidative stress
Only 14 pages are availabe for public view
from
213
from
213
Abstract
Monosodium glutamate is a food addivtive; it is popularly used as flavour enhancer although glutamate is naturally occurring many foods, it is frequently added as a flavour enhancer.