Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Impact of mechanically recovered poultry meat on the quality of raw comminuted formed meat products /
المؤلف
Mohamed, Mai Atef Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / مي عاطف محمد محمد
مشرف / ندا خليفة محمد منصور
مشرف / محمد محمد طلعت عماره
مشرف / جيهان محمدعبد العزيز
الموضوع
Poultry as food. Meat production efficiency. Meat Quality.
تاريخ النشر
2011.
عدد الصفحات
151 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2011
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 183

from 183

Abstract

Twenty five frozen mechanically recovered poultry meat ( MRPM ) samples were examined to determine their quality . MRPM samples had high moisture , fat , ash contents pH
values , thiobarbituric acid reactive substances ; and a very low protein . MRPM were heavily contaminated with
microorganisms including Salmonella and E. coli.