Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
PRODUCTION AND EVALUATION OF SOME LOW
CALORIE NATURAL SWEETENERS
AS SUBSTITUTES FOR SUCROSE
المؤلف
SAFAA ,SAYIED ABOZED AHMAD
هيئة الاعداد
مشرف
/ SAFAA SAYIED ABOZED AHMAD
مشرف
/ Kamal El-Shenawi Ibrahim Hamad
مشرف
/ Alaa Abd-Elrashid Mohamed
مشرف
/ Mamdouh Helmi El-Kalyoubi
الموضوع
The technology application of stevia sweeteners-
تاريخ النشر
2010
عدد الصفحات
234.p:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الهندسة الزراعية وعلوم المحاصيل
تاريخ الإجازة
1/1/2010
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - Food Science and Technology
الفهرس
Natural and synthetic sweeteners
Effect of storage condition on chemical characteristics of Jerusalem artichoke
Extraction of inulin
Only 14 pages are availabe for public view
from
234
from
234
Abstract
تهدف الدراسة لاستخدام اوراق نبات الاستفيا