Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
PRODUCTION AND QUALITY EVALUATION OF GLUTEN-FREE BREAD\
الناشر
Ain Shams university.
المؤلف
ALAWNEH,ATEF RASHED MOHAMMAD.
هيئة الاعداد
مشرف / Mohamed Gadallah El-Sayed Gadallah
مشرف / El-Sayed Ibrahim Yousif Abou El-Seoud
مشرف / Ramadan Mohamed Mahmoud
باحث / ATEF RASHED MOHAMMAD ALAWNEH
الموضوع
Food Analysis. Food Analysis. QUALITY EVALUATION. GLUTEN-FREE BREAD.
تاريخ النشر
2012
عدد الصفحات
p.:177
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2012
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 177

from 177

Abstract

Bread is an important staple food consumed all the world wheat flour of both hard and soft wheat classes has been the major ingredient of bead for many years. Celiac diesaese (CD)(gluten-sensitive enteropathy) is an autoimmune disease triggered.