Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
EVALUATION OF PRODUCTIVE AND PHYSIOLOGICAL PERFORMANCE OF FAYOUM CHICKEN /
المؤلف
Abdel Magid, Marwa Hossni.
هيئة الاعداد
باحث / مروى حسنى عبدالمجيد
مشرف / محمد عبدالصمد خليفة
مشرف / ابراهيم الوردانى السيد
مناقش / سلوى محمود سالم
مناقش / أحمد القاياتى
الموضوع
egg quality. plasma constituents.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
120 p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
الناشر
تاريخ الإجازة
20/3/2014
مكان الإجازة
جامعة الفيوم - كلية الزراعة - Department of Poultry Production.
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 129

from 129

Abstract

Results showed that the GG line showed significant improvement in body weight, but showed significant improvement Line pp recipes in egg production. Can take advantage of this study was to develop Fayoumi chicken breeds based on the results that could be obtained, which shows that the line GG suitable for growth but pp line suitable for the production of eggs and thus we need to conduct further research and determine the daily needs of the lines Fayoumi chicken