Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Development a Functional Dairy Product for Children Suffering from Presistent Diarrhea /
المؤلف
Elharmeel, Abdullah Mohamed Ahmed.
هيئة الاعداد
باحث / عبد الله محمد احمد الهرميل
مشرف / محمد يخيى على الهوارى
مشرف / احمد محمد نعيم عبد العال
مناقش / جمال الدين احمد مهران
الموضوع
Dairy Science. Dairy Science.
تاريخ النشر
2015.
عدد الصفحات
p 269. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2015
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - تكنولوجيا الاغذيه
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 288

from 288

Abstract

The present investigation aimed at developing a functional dairy product in a special way to assure the best circumstances regimen of treatment of persistent Diarrhea (PD). The product dependa on fermentation of whey protein concentrate by lactobacillus acidophilus and fortification with Arthrospira Platensis. The final aim was to study the effect of spirulina alone or incorporated withun the developed functional dairy product as an adjuvant in the treatment of pediatric persistent diarrhea, in comparison with the standard treatment of theses patients.