Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Microbial and biochemical studies on the influence of freezing and freeze drying on some lactic acid bacterial strains =
المؤلف
Kandil, Sherif Tawfek Khalil.
هيئة الاعداد
باحث / شريف توفيق خليل قنديل
مشرف / مرسى أبو السعود السودا
مشرف / جابر على حسن البرادعى
مشرف / سامح على عوض
مشرف / عيشة محمد عبد المقصود العطار
الموضوع
Dairy cattle.
تاريخ النشر
2016.
عدد الصفحات
135 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 130

from 130

Abstract

Lactic acid bacteria (LAB) are indispensable for the manufacture of a wide range of dairy products such as cheeses and fermented milks. commercial starter and culture preparations are utilized for ease of application in the production of foods.