Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
THE EFFECTS OF MORINGA AND GREEN TEA ON THE PHYSICAL, CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL, AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED MILK =
المؤلف
YOSSEF, ASMAA HAMED MOHAMED.
هيئة الاعداد
باحث / أسماء حامد محمد يوسف
مشرف / رضا إبراهيم مشالى
مشرف / محمد جمال الدين الزينى
مشرف / إنعام سعد شكرى
الموضوع
DAIRY TECHNOLOGY.
تاريخ النشر
2016.
عدد الصفحات
107 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2016
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 136

from 136

Abstract

Chemical analysis of Moringa olifera leaves, powder used in this study showed higher values for protein, and calcium, contents than green tea leaves, On the other hand ,green tea leaves contain more total fiber, and Fe contents than Moringa leaves. so the addition of Moringa extract at applied concentration (0.9% ) in yoghurt affect significantly on the calcium content of produced yoghurt, Green tea extract addition affect significantly on the magnesium content at applied concentration (1% ) and both of them increase iron content significantly in bio yoghurt