Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
EFFECT OF DIFFERENT SOURCES OF PROTECTED FAT ON DIGESTIBILITY, GROWTH AND SOME PHYSIOLOGICAL PARAMETERS IN SHEEP =
المؤلف
Farrag, Mohamed El-Sayed Saad El-Sayed.
هيئة الاعداد
باحث / محمد السيد سعد السيد فراج
مشرف / صبحى محمد عبد الله سلام
مشرف / عادل نور الدين محمد نور الدين
مشرف / عادل نور الدين محمد نور الدين
الموضوع
Animal and Fish Production.
تاريخ النشر
2017.
عدد الصفحات
80 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
17/10/2017
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - الانتاج الحيواني والسمكي
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 76

from 76

Abstract

This study included two experiments, which conducted at the Milk and Meat Production Project (Farm Key), Animal and Fish Production Department, Faculty of Agriculture Alexandria University, Egypt during May to August, 2013. The aims of this study were to test the effect of two different sources of protected fat, megalac and dynalac, on growth performance, physiological parameters, digestibility and rumen fermentation in Barki growing lambs.