Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
تقييم الاشتراطات الصحية لدورة الغذاء بمطاعم الشركات :
المؤلف
حسن،محمود على ابراهيم على .
هيئة الاعداد
باحث / محمود على ابراهيم على حسن
مشرف / رانيا حافظ محمود
مشرف / مروة جمال عبدالوهاب
مناقش / مروة جمال عبدالوهاب أبو رية
الموضوع
المطاعم تجهيزات.
تاريخ النشر
2020.
عدد الصفحات
137ص. :
اللغة
العربية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العوامل البشرية وبيئة العمل
تاريخ الإجازة
1/1/2020
مكان الإجازة
جامعة مدينة السادات - كلية السياحة والفنادق بالسادات - قسم الدرسات الفدقية
الفهرس
يوجد فقط 14 صفحة متاحة للعرض العام

from 16

from 16

المستخلص

Food is a major and vital role in the development of human resources. It is of great importance in our lives where the individual depends on it in building his body, mind and growth, without it he cannot live properly and free of diseases. The food in terms of type, quantity and the extent of containing the some causes of the disease reflects on the individual health and thus affects the production at work.
In order to achieve the best benefits of food, it should be protected from corruption as it is exposed to pollution from several sources, starting from production till serving to the consumer.