Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Food and Drinks in Egypt during the Mamluk Period
(648-923 A. H. / 1250-1517 A. D.)
/
الناشر
د.ن،
المؤلف
Faḫr al-Islām,Rašā Muḥammad.
هيئة الاعداد
باحث
/ Ra?? Mu?ammad Fa?ral-Isl?m
مشرف
/ A?mad Abdal-R?ziq ahmed
مشرف
/ Wal?d A?mad ?al?? al-D?n
مشرف
/ ######
تاريخ النشر
2022م.
عدد الصفحات
598P.؛
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الآداب والعلوم الإنسانية (متفرقات)
تاريخ الإجازة
1/1/2022
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الآداب - Tourist Guidance Department
الفهرس
First Chapter: Food ingredients during the Mamluk Period
Chapter Two: Cooking and Recipes during
Chapter Four: Food and Beverages and their functional and social context
Only 14 pages are availabe for public view
from
550
from
550