Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Production of phytase by bacteria and reduction of phytic acid content in certain diets /
المؤلف
Saber, Wesam El-Din Ismail Ali Ali.
هيئة الاعداد
باحث / Wesam El-Din Ismail Ali Ali Saber
مشرف / Fatma Ibrahim Ibrahim El-Hawary
مشرف / Abd El-Hamid Mohamed Abd El-Hamid
مشرف / Mahmoud Mohamed Awad Allah El-Sawah
الموضوع
production of phytase by bacteria. phytase.
تاريخ النشر
1995.
عدد الصفحات
122 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1995
مكان الإجازة
جامعة المنصورة - كلية الزراعة - Department of Microbiology
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 141

from 141

Abstract

phytate content in cereals, legumes and oil seeds ranges from 1.0% to 3.0% phytate exsites as a complex salt termed phytin in plant tissue. there have been a number of reports on the role of phytates in food and feed.