Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Study on the effects of some factors on the quality of poultry meat /
المؤلف
El-Naggar, Hamsa Mohamed Nabil.
هيئة الاعداد
باحث / همسة محمد نبيل النجار
مشرف / تاج الدين حسن تاج الدين
مشرف / السمرة حسن على أبو عجلة
مشرف / تاج الدين حسن تاج الدين
مشرف / السمرة حسن على أبو عجلة
الموضوع
Poultry meat - Qality. Poultry. Poultry production.
تاريخ النشر
1999
عدد الصفحات
81 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1999
مكان الإجازة
جامعة المنصورة - كلية الزراعة - انتاج الحيوان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 98

from 98

Abstract

It aimed to investigate the effects of srtain, feeding treatment and storage period on meat quality traits of carcasses og gimmizah and el-salam strains at 12 weeks of age. The birds were fed either as ad-libitum or restricted as skip-a-day during their growing oeriod from 4 to 12 weeks of age. Carcasses were stored at 4ْْْْْْc for 0.3 and 6 days or at-18ْc for 60 and 120 days.