Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Production of Microbial Rennet
الناشر
Ain Shams University . Faculty of Agriculture . Department of Food Science
المؤلف
Hegazi ,Nagla Ahmed Mohy El Dien .
هيئة الاعداد
باحث / نجلاء احمد محي الدين حجازي
مشرف / نجلاء احمد محي الدين حجازي
مشرف / نجلاء احمد محي الدين حجازي
مشرف / نجلاء احمد محي الدين حجازي
تاريخ النشر
1983 .
عدد الصفحات
140 p .
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1983
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - البان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 103

from 103

Abstract

The present work is planned to deal with: 1) sereening bacteria and fungi for the production of milk-clotting enzymes. 2) studying the optimum culture conditions for the enzyme production by thE selected strains. 3) studying some properties of the partially purified milk-clotting enzymes produced by the mucor species. 4) evaluating the use of the produced milk clotting enzymes in making soft cheese results of experiments performed are obtained and discussed in detail .