Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Preservation And Maintenance Or Important Fungi Related To Food Products
الناشر
Ain Shams University . Faculty of Agriculture . Department of Food Science
المؤلف
Ebeid ,Hamdy Moustaf Mohamed .
هيئة الاعداد
باحث / حمدي مصطفى محمد عبيد
باحث / حمدي مصطفى محمد عبيد
باحث / حمدي مصطفى محمد عبيد
باحث / حمدي مصطفى محمد عبيد
تاريخ النشر
1982 .
عدد الصفحات
152 p .
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1982
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الصناعات الغذائية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 166

from 166

Abstract

The Present Work Is Planned To Study The Effect Of : I)Drying In Gelation Discs On Some Fungal Strains. 2)Storage In Sterile Distilled Water On Some Fungal Strains. 3)Lyophilization On Some Fungal Strains . Production Of Tempeh ( Fermented Food) From Soybean And Broad Bean Using Rhizopus Aligos-Porus Caim 182 , Is Also Discussed. It Is Concluded That The Best Method For Long Term Preservation Of Fungal Strains Is In Sterile Distilled Water. The Preservation Of Fungi Using Drying In Gelatin Discs Method Gives The Same Results As Lyophilization Method.