اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان
  عدد المقالات  : 40
 

Cholesterol reduction in vitro by novel probiotic lactic acid bacterial strains of Enterococcus isolated from healthy infants stool
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Akram A. Aboseidah - جامعة السويس - كلية العلوم
Abdel-Hamied M. Rasmey - Egypt
Nehal Kamal - Egypt
Salha G. Desouky - Egypt
Magdy M. Osman -


تم النشر في  : African Journal of Microbiology Research, Vol. 11 (No. 38): 1434-1444.
تم النشر بتاريخ  : 01/10/2017




Optimization of lactic acid production by a novel strain, Enterococcus faecalis KY072975 isolated from infants stool in Egypt
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Abdel-Hamied M. Rasmey -
Nehal Kamal -
Salha G. Desouky -
Akram A. Aboseidah -


تم النشر في  : European Journal of Biological Research, 7: 22-30 (2017)
تم النشر بتاريخ  : 01/10/2017




Assessment of food safety using a new real-time PCR assay for detection and quantification of virulence factors of enterococci in food samples
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : Journal of Applied Microbiology ISSN 1364-5 (IF, 2.156). (2016)




Development of a real-time PCR assay for direct detection and quantification of Bacillus sporothermodurans in UHT milk
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : J. Dairy Sci. 99: 7864–7871 (IF, 2.408). 92016)




). Evaluation of the extent of spreading of virulence factors and antibiotic resistance in Enterococci isolated from fermented and unfermented foods
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة


تم النشر في  : Annals of Microbiology, August, Doi: 10.1007/s13213-015-1138-6. (IF, 0.990). (2015)




Fortification of ice milk with iron.
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - -----اختيار الكلية----


تم النشر في  : Agricultural Research Journal, Suez Canal University, 11 (2) 65-70. (2011)




Effect of heat treatment on the distribution of added iron between buffalo’s milk constituents
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - -----اختيار الكلية----


تم النشر في  : Agricultural Research Journal, Suez Canal University, 11 (2), 71-78. 92011)




Fortification of yoghurt with iron
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - -----اختيار الكلية----


تم النشر في  : World Journal of Dairy & Food Sciences, 6 (2): 159-165. (2011)




The use of Brevibacterium linens to accelerate the ripening and flavour improvement of low fat Ras cheese
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - -----اختيار الكلية----


تم النشر في  : Egyptian Journal of Dairy Science, 39 (2), 263-274. (2011)




Occurrence of Enterobacter sakazakii in Egyptian infant formula milk
 أ.د / مجدى محمد عبد المنعم عثمان - جامعة قناة السويس - كلية الزراعة
Magdy M. Osman - -----اختيار الكلية----


تم النشر في  : Assiut Veterinary Medical Journal, 55 (121) April: 101-109. (2009)




من 4
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy